Lowland Photo Festival 2019

Posted on

Nog een klein weekje, dan is het zover. Dan sta ik op het podium van het Lowland Photo Festival 2019 in Antwerpen! Een super mooi festival van twee dagen die volledig in het teken van de natuurfotografie staan. Met internationale sprekers, een enorme fotobeurs, een prestigieuze fotowedstrijd en niet te vergeten veel gezelligheid. De beelden worden geprojecteerd op een enorm scherm van 14 meter breed! Ik ben erg benieuwd hoe mijn foto’s er op dat formaat uit zien!
In mijn presentatie neem ik jullie mee in mijn (vaak nachtelijke) wereld van amfibieën, een soortgroep waarmee het voor mij allemaal begon, zowel als ecoloog en als natuurfotograaf, pakweg 25 jaar geleden. In die tijd is er veel veranderd, dat is ook wel aan mijn foto’s te zien hopelijk. Ik zal vertellen over mijn benadering van amfibieën-fotografie en hoe ik mijn foto’s maak. Soms een kwestie van geluk, maar vaak het resultaat van een projectmatige aanpak en een scala aan fotografische technieken.
Ik heb er zin in en hoop jullie op 7 december in Antwerpen te kunnen begroeten!